Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Наближават най- вълнуващите моменти за всички зрелостници – сбогуване с училище и учители, със съученици и приятели, дългоочакваният абитуриентски бал.Моменти,  изпълнени с радост и тъга, с вяра и надежда, с молба за прошка и благодарност към всички, които са ги подкрепяли през изминалите години.

  С кратко, но  вълнуващо тържество бяха изпратени зрелостниците-възпитаници на Средношколско общежитие №2 на 08.05.2019г. Директор Райна Гайдаржива поздрави абитуриентите, пожела им от името на целия колектив да следват мечтите си, да бъдат себе си, да не забравят ценностите, които са формирали  у тях през годините членовете на Педагогическата колегия на СО№2.

   Ергин Бейджан Каспер, ученик от ПГСАГ, връчи на госпожа Гайдаржиева  благодарствено писмо, с което благодари от името на ВИПУСК 2019 на Ръководството, Педагогическата колегия и на останалите служители от СО№2 за проявените от тях всеотдайност, подкрепа, отговорност, професионализъм, обич и доверие.

 

 

ДО РЪКОВОДСТВОТО,

ПЕДАГОГИЧЕСКАТА КОЛЕГИЯ,

СЛУЖИТЕЛИТЕ

НА СРЕДНОШКОЛСКО ОБЩЕЖИТИЕ №2

ГР. ШУМЕН

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

от учениците абитуриенти, ВИПУСК 2019,

възпитаници на Средношколско общежитие №2,

 гр. Шумен

„На живота везните се люлеят така: с пълни шепи да даваш, а да вземаш с една; кратък миг да се смееш – дълги дни да горчи; капка обич да вземеш – цял да изгориш…“

   Днес е ден на сбогуване с  Вас-  Вие, които бяхте до на в годините, когато ние учехме в различни шуменски училища – Ръководството, Педагогическата колегия и всички останали служители на СО№2. На Вашата всеотдайна подкрепа, лична отговорност и висок професионализъм  дължим зрелостта си. Вие ни напътствахте с усмивка и укор, но най-вече ни учехте, че за да успеем, трябва да се борим, за да станем по-мъдри  и по- отговорни , трябва да не се страхуваме да грешим.  С личния си пример ни  показвахте, че  с  упоритост и настоятелност трябва да вървим към нашето бъдеще, където запазено място имат само най-смелите.

  Ще си спомняме за Вас с дълбока и искрена признателност! Ще ни липсвате много! Ще ни липсва  Вашето доверие в нас и  Вашата обич, с които превръщахте лудориите ни в отговорност. Ще ни липсва търпението, с което ни учехте, че животът е път и цел, а имаме  ли цел, ще намерим и верния път.

Затова на този ден, със сълзи в очите и с дълбок поклон, Ви казваме:

        БЛАГОДАРИМ ВИ! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

08.05.2019г.                                                                                                                                               ВИПУСК  2019

гр. Шумен