Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

ЛЮБОВТА И ДОБРОТАТА НИКОГА НЕ СА НАПРАЗНИ, ЗАЩОТО ТЕ БЛАГОСЛАВЯТ ТОЗИ, КОЙТО ГИ ПОЛУЧАВA, И ОНЗИ, КОЙТО ГИ ДАВА!

От ръцете на средношколските кулинари
24, януари 2020
НЕУЧЕБНИ ДНИ
31, януари 2020
Покажи всички

ЛЮБОВТА И ДОБРОТАТА НИКОГА НЕ СА НАПРАЗНИ, ЗАЩОТО ТЕ БЛАГОСЛАВЯТ ТОЗИ, КОЙТО ГИ ПОЛУЧАВA, И ОНЗИ, КОЙТО ГИ ДАВА!

По инициатива на Радко Иванов Радков и Красимир Николаев Янков, ученици от Средношколско общежитие №2, гр. Шумен, от  09.01.до 30.01.2020г. беше организирана и  се проведе благотворителна акция за събиране на дрехи за живеещите в ЦНСТ“Слънчево детство“, кв. Тракия, гр. Шумен.Тази акция е не само израз на доброта и съпричастност, но и продължение на работата по Проект „Толерантност в различията“, в реализирането на чиито дейности  основни движещи сили бяха двамата ученици.

   Благородното дело на младите хора беше подкрепено от Ръководството и Педагогическата колегия  на  общежитието. С подкрепата на ученици, възпитатели и служители  от СО№2, приятели и близки на Радко и Красимир  благотворителната акция приключи успешно. На 31.01.2020г. събраните дрехи бяха предоставени на Нели Стойнева- социален работник в ЦНСТ.

    Ръководството и Педагогическата колегия на СО№2 изказват своята огромна благодарност към Радко и Красимир,  и към всички останали, благодарение на които се осъществи това добро дело. 

sdr