Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

26 СЕПТЕМВРИ – ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ

НАСТАНЯВАНЕ В СО №2 2020 година
1, септември 2020
ОБУЧЕНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА
15, март 2021
Покажи всички

26 СЕПТЕМВРИ – ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ

На 06.10.2020г. в СО№2 се проведе мероприятие на тема“Европейски ден на езиците“. Участниците се запознаха с езиковото разнообразие и езиковите групи в Европа и споделиха свои мисли за важността да се изучават чужди езици. Аргументирано посочиха, че чуждо езиковото обучение повишава нивото на уменията за общуване на чужд език и разбирателството между различните култури,популяризира богатото езиково и културно разнообразие в Европа. Участваха в различни игри, като използваха знанията и комуникативни си умения по английски, немски, испански и руски език, както и тези по география и история.

С посланията, отправени към Европа на всички езици, които изучават, ясно и категорично заявиха , че силата е в единството на народите, казаха „Не!“ на расизма и дискриминацията,на насилието и нетолерантността,показаха, че са млади хора, изпълнени с желание и готовност да превърнат България и Европа в по-добро място за живеене.