Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Честит празник, шуменци!
10, май 2022
„Върви, народе възродени, към светла бъднина върви…..!“
23, май 2022
Покажи всички

На добър час, скъпи абитуриенти!

    Скъпи  абитуриенти – възпитаници на Средношколско общежитие №2 !

Днес е денят на вашето изпращане! Последният ден, в който прекрачвате прага на родното училище! Последният ден, в който  ще пристъпите през прага и на вашия втори дом в продължение на последните четири години – Средношколско общежитие №2!

Разделяме се с вас с малко тъга и много радост! Тъгуваме, защото  си тръгвате от нас! Радваме се, защото с нашата всеотдайна подкрепа извоювахте правото си да бъдете признати за пораснали отговорни млади хора!

Пожелаваме ви да запазите детето в себе си! Питайте го какво иска, какво му харесва, на какво му се играе! И играйте! Запазете  и тийнейджъра! Питайте го какво и  кое е важно, за какво мечтае! И мечтайте!

Новият път, по който поемате е труден и  предизвикателен и много интересен! Не се съмняваме, че ще успеете, защото сме ви възпитали и винаги подкрепяли да отстоявате и да  следвате собствения си избор!

И все пак не забравяйте: ако  ви е трудно, ако загубите вярната посока,  винаги можете да се обърнете към нас!  Ние ще ви посрещнем с отворени обятия! Ще ви подадем приятелска ръка и ще ви подкрепим, за да се преоткриете отново!

Бъдете смели, допускайте грешки, задавайте въпроси, имайте мнение…   Правете смисъл, оставете следа!

На добър час, випуск 2022г.!

 

С най-сърдечни пожелания от Ръководството, Педагогическия колектив и всички останали служители на Средношколско общежитие №2, гр. Шумен.